сряда, 18 март 2015 г.

Пачуърк върху картичка

Като да се позагуби нещо вдъхновението ми за картички напоследък...
Докато не се появи отново заради предизвикателството на Силвия при Картичкофурии - "Пачуърк".
Има нещо в събраните малки парченца, което винаги ми е давало някакво усещане за уюта, сигурността и топлината на бабината къща. Затова заложих на винтидж стила, ръчно правени цветя и дистрес мастилото "винтидж фото" на Тим Холц. 


Направих кутийка за картичката. Всъщност това е първата кутийка за картичка, която правя. Първо си мислех да я направя като плик по тази схема.


После, докато се чудех как да го украся, просто го завих в дизайнерска хартия, сложих дантелка, ръчно правени цветя, дистреснах крайчетата и готово!.
Ако някой случайно не е разбрал, ще покажа картичката си при Картичкофурии - "Пачуърк", но няма да пропусна в последния ден да се запиша при Scrapping4funChallenges - Challenge 37 - Anything goes

Надявам се да Ви е донесла същото усещане за домашен уют, което имах, докато я правих. Надявам се също и да е направила денят Ви специален!

Поздрави от бабината къща!
Ирена

3 коментара:

  1. Здравей, Иренка! Прекрасна "Пачуърк" картичка си създала. Радвам се че се включи в предизвикателтвото. Пожелавам ти успех, и никога да не губиш вдъхновението си за картичкоправене :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва твоята пачуърк картичка. Много нежна, красива и стилна. Браво.

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful creations, love the paper.
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    ОтговорИзтриване