четвъртък, 15 януари 2015 г.

Честит рожден ден на кино

Винаги съм се възхищавала на момичетата, които правят тематични картички по поръчка. Все съм си мислела, че е много трудно и аз не бих приела. Да, ама не става точно така, когато поръчката е от малката щерка за киното, в което работи. Как се отказва на детето?!
И така кака ви Ренка се запретна снощи и започна едно голямо подреждане на 5 изрязани детайла по основата. Накъде ли не ги въртях и нищо не ми харесваше, докато не се появи мъжа да пита за вечерята си. Та той, Господ здраве да му дава, предложи да сложа една старовремска машина под ролките. И така, след като нахраних мъжете, се зарових в дебрите на интернет пространството, за да видя какво ще да е това чудо "old cinema machine"...
Скоро разбрах, че мойта винтидж идея няма да стане с картинка за оцветяване, защото намирах само силуетни картинки и така хванах ножичката и белия маркер и ето какво сътворих. Само не ме питайте какво означава 05, защото не знам.


Е, добавих и няколко цветенца... Сега като я гледам, виждам, че съм можела да сложа и още една кино-лента и със сигурност, можеше и друго да променя, но трябваше да се подари днес... Свърши тя, замина вече каквато е, но както и да е.

Ще я покажа при 

Благодаря, че наминахте насам. Благодаря и за коментарите, които оставяте!
Да скоро!
Ирена

3 коментара:

  1. Чудна си и така - съвсем тематична, интересна и различна е. Понякога именно поръчките яко ни размърдват мозъка към по-добре.

    ОтговорИзтриване
  2. Wow very nice and interesting card. Love old "roll" camera
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Hi Irena!
    Thank you so much for joining us at Scrapping4Fun Challenges.
    I love your card♥
    Have a great evening.
    Hugs Sandra DT

    ОтговорИзтриване