четвъртък, 17 септември 2015 г.

За бебе Емо и Картишок

За бебе Емо е тази детска страничка. Да е жив и здрав, да расте силен и смел, да мечтае и да гони упорито целите си! Да бъде!


Този месец в Картишок темата е "Бебешки му работи" и жанра отново е микс медия, като за препоръчване са странички във формат А4, та да може да се съберат в едно поздравително арт-журналче и да зарадват Джиджи, щастливата мама на Емо и кака Калина. Не е ли чудесна идея?! 
Да не си помислите, че съм объркала да напиша "странички". Никак даже! Имам намерение да направя поне още една. Освен това смятам да грундирам малко и за предстоящата среща в Търново, пък да видим коя дама ще успее да устои на изкушението да се поомаже малко ;) 
Ах, как бих се зарадвала аз на подобен подарък! 
А вие не чакайте срещата, а запрятайте ръкави, извадете най-любимата си детска мечта и я претворете в страничка :)
оставам ваша:

6 коментара:

 1. Много детска и весела страничка си направила, Ренка, но аз не съм и очаквал а друго от теб. Много ти благодаря за подкрепата и ще чакам с нетърпение и следващите странички.

  ОтговорИзтриване
 2. Ренка, прекрасна детска страничка! :) Много красива и заредена с невероятно веселяшко настроение. <3 Благодаря ти за милите думи и пожелания! Надявам се моето малко гъсениче да се превърне в прекрасна пеперуда. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Thank you for joining the Pink Team this month at Eclectic Ellapu with your fabulous crafting. Carol DT x

  ОтговорИзтриване
 4. Ренка, твоите странички винаги са ме впечатлявали и очаровали - от цялостната визия, та до най-малките детайли. И естествено тази не прави изключение.

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасна страничка! Много ми хареса! Благодаря ти ,че я сподели с нас в Щурите предизвикателства :)

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна страничка, както винаги! Това едва ли има нужда да го казвам...но изкушението да се поомацаме в Търново хич не беше малко..и се радвам, че много хора не можаха да устоят :)

  ОтговорИзтриване