неделя, 2 ноември 2014 г.

52 дни до Рождество

Обичам този празник! Обичам да правя подаръци, обичам миризмата на канела и украсената ни къща, обичам да стоим до късно вечер на светлината от огъня на камината и лампичките по елхата. Вече направих първата коледна картичка за тази година и започнахме да броим у дома оставащите дни до празника.
Верно е, че има цели 52 дни до тогава, но някои от приятелите ни в Америка все получават картичките си през февруари, та се организирах по-отрано тази година.
Започнах с покупките, защото както знаете отскоро правя картички и единствените ми коледни неща бяха два малки пънча. Купих си панделки, папки за релеф, щанци със снежинки и камбанки още през октомври, а миналата седмица открих в Лидл и доста изгодни коледни дизайнерски хартии. След това започна едно голяма разглеждане на картички в Pinterest, докато съвсем се изгубих. След това се отчаях, че вдъхновението ми не работи за коледни проекти и няколко дни нищо не правих, до онзи ден, когато прочетох в блога на Plamnito, че е извадила всичките си коледни материали в една кошница. Така направих и аз и добре, че последвах примера ѝ, защото като ги наредих един до друг и просто се случи. Започнах с много идеи и на масата ми има вече четири незавършени още картички, но ето тази е готова.


Направих венеца от нарязани снежинки, а цветето изрязах на ръка.
Ще участвам в предизвикателствата на

Благодаря, че се отбихте и заповядайте отново!
Ирена


7 коментара:

  1. Hi Irena!
    I love your card! Have a nice sunday ♡
    Lovely Greetings Sandra

    ОтговорИзтриване
  2. Иренка, моите неща са още по пликовете, но днес планирам да направя същото. Цял ден разчиствам текущите проекти, за да освободя място на коледните нещица, че веднъж започне ли се край няма да има...

    ОтговорИзтриване
  3. Много стилно, Иренка. Обичам такива картички. Жалко, че на мен не ми се отдават. Хи-хи. :)
    Усмивки от мен и пожелания за приятна неделна вечер.

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful card, love the background
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. I love this card Irena, it's beautiful. I really like to see white against kraft cardstock, it always looks so bright and fresh. You did a wonderful job creating the little wreath.
    Cheers,
    Beccy

    ОтговорИзтриване