събота, 15 ноември 2014 г.

Около света... но в Париж

За малко да забравя да ви покажа страничката ми от арт-журналчето, посветена на пътешествията, но Кат преди няколко часа ми напомни в коментар към предната публикация. Щях да изпусна и предизвикателството на Картичкофуриите "Около света...", в което Мадам Мим ни кани да сътворим нещо за последните си пътувания.
Аз последно пътувах до Долен Чифлик, Варненско, но както за Париж, няма друго място, за което да искам да си лепна бележка "да не забравя"(освен може би Монако, но за Монако и за Долен Чифлик още не съм видяла печати хехе).

Ако трябва да съм честна, лепката стоеше залепена върху корицата на журналчето, да ми напомня да не забравя да довърша страничката. Оставаше да изровя едно билетче, за което си спомням, че беше в джоба на някоя от чантите ми. То не е от парижкото метро, ама не съм сигурна от къде беше... май от Виена... Не че билетчето би било единствения ми спомен от Париж, ама как да нарежа хубавите лъскави албумчета от Лувъра :) Може би някоя снимка също щеше да е подходяща, но ако си направя пътешественически албум, в него със сигурност ще лепя и снимки.
Както и да е, билетчето е намерено и залепено, но си нямах нищо нарисувано, само мацани акрилни бои, пасти и печати във всякакви цветове. Катето обаче ме предизвика и аз нарисувах две куфарчета специално за нея.
Лепнах ги в основата на глобуса :)
Нали разбрахте за къде се глася с моите две куфарчета?! Отивам с тях до Картичкофуриите.
Ще опитам късмета си и при Crazy Challenge - Your favorite technique 
Айде пак чао!
Ирена

p.s. Ха, чак сега видях, че съм объркала датата в горния десен ъгъл. Ще я замажа с малко боичка и ще напиша днешна, но моля простете, че няма да снимам и да ви показвам корекциите.
същатата Ирена

3 коментара:

  1. Уауууууууууу аз нямам думи.Прекрасно е!Благодаря ти за участието при Фуриите.Май ще ме зарибите и мен да си направя такова хи хи....Прегръдки:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно ти се е получила страничката, много ми харесаха цветовете. Да си призная, по повод твоето билетче, картата на летището на моята страничка всъщност е от Франкфурт, понеже се оказа, че руснаците не дават такава информация за летищата си. Но не мисля, че такива дребни несъответсвия са проблем в името на крайния рзултат, а именно една цялостна прекрасна визия - точно както се е получило при теб! Благодаря ти, че участва в предизвикателството ми при Картичкофуриите и ти желая още много, много вдъхновения :)

    ОтговорИзтриване