петък, 21 ноември 2014 г.

Проба за календар в 33-тия ден до Рождество

Показвам се днес с първия си опит за календар. Снощи го направих и малко се колебах дали да го показвам, че не се гордея много с него, ама ето го на


Използвах малките печати от Лидл, изрязах снежинка с щанците на X-Cut, направих си кокиче и мисля да го повторя отново, а декемврийската страничка ембоснах с коледна папка и намазах със златна восъчна паста. 
Като го завърших, се сетих за доста неща, които можех да направя по-добре, но при първия опит е така... За следващия път - по добре, защото със сигурност няма да остана само с този опит...


Толкова за сега. Отивам да довърша една мъжка картичка, че съм решила да направя метални елементи за стиймпънк като тези на Юлия, които ни показа на срещата в София.
А утре сутрин се каня да ходя до Варна на една импровизирана среща за крафт-дами :)
Дано само да не затворят пътя, че както вали, като нищо може и да натрупа през нощта. 
Ще снимам и ще разказвам утре вечер, надявам се!
Благодаря, че отделихте време да разгледате и коментирате!
Ирена


3 коментара:

  1. Много е сладък твоя първи опит, Ренка. Аз съм голям фен на ръчно правените календари, но още ме мързи да ги започвам. Ти си ми добър мотиватор, обаче, за което ти благодаря.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами, аз пък не разбирам какво толкова си се чудила дали да го покажеш! Много си е хубаво календарчето и тази интересна хрумка за сгъвката е гениална просто. Аз отдавна се наканвам да направя домашен календар, ама искам да е от големите и за това още се туткам и не съм го започнала, че ще ми глътне доста време ми се струва. :)
    Прегръщам те, Иренка. И весели моменти на срещата. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Hi Irena!
    Beautiful Tablecalender! I like the colours.
    Have a nice Wednesday.
    Hugs Sandra

    ОтговорИзтриване