петък, 19 февруари 2016 г.

Любовно след празника

Днес ще пиша за любовта, за моята любов към съпруга ми, ще ви покажа какво направи той за мен и какви неща ме впечатляват в него.
Повод да напиша тази публикация всъщност е това пано:

Това направи Милен за мен. 
Всичко започна една вечер, когато го заварих да чете една забавна статия на Катето в Картишока. Накрая ме попита: "Това вашето заразно ли е и как се предава?". Е, и други интересни коментари направи относно края на статията ;)
Аз, разбира се, веднага споделих интереса му с Картишочките и получих закачливия отговор на Шми: "заразно е му кажи - ама има активни и "пасивни" жертви", а JIJI заключи: "не са ли ни сладки мъжете !?".
heart emoticon :)))))
Повече от сладури са, наистина! Например Весо, Катиния президент, ѝ е направил Валентинка за празника!!! Непременно да погледнете за прилики и разлики между неговата и нейните картички! 
За тези, които не познават Милен, би била голяма изненадата да видят какво е направил, но всъщност не само аз знам, че той е по-добрият крафтър и артист от двама ни.
Та така, той използва предтекста, че съм го заразила, пообра някои инструменти, материали, и лепила и се затвори с изричната забрана да надничам. Едва удържах на думата си! 
Та не бих си позволила да си сложа името на снимка на неговата творба, ако не беше желанието ми да се похваля, но и да го покажа на повече хора в предизвикателството на Мигито в Картичкофурии "Земя като една човешка длан", заради типичната българска къщичка, за която мечтае всяко българско семейство.

Моята валентинка е нестандартна и всъщност е книжка, направена с принтове с желето.
По различни поводи съм споменавала, че съпругът ми е и моя най-добър приятел и любим и съм се хвалила със стиховете, които пише за любовта си към мен.
Така че моят подарък за специалния ден на влюбените беше отдавна замислян проект. В интернет срещнах преди години една идея, която е толкова експлоатирана, че не мога да кажа кой е авторът ѝ, но всеки си я реализира по свой начин и това вече е загубило значение. Та проектът, който видях беше тесте от 52 карти за игра, на които има някаква причина за любов.
Аз обаче го обичам без причина и затова просто изброявах нещата, които го правят толкова специален за мен.
 

  

 

 

 

 

Като споделих снимките във Фейсбук имаше въпроси за останалите специални качества на Милен в непоказаните странички, та затова споделям линк с файла за всеки, който иска да използва идеята.

И накрая, но не на последно място - не забравяйте, че остават броени дни до края на

ММП 9: Цветни сърца в месеца на любовта.


Благодаря, че бяхте с нас!
ваши:
Ирена и Милен Стефанови

Дописвам, че забравих за играта за шестата годинка на Картичкофурии и там ще покажа книжката за КФП 206 - "...За всичко останало ви е необходима само любов" 

6 коментара:

  1. This is just amazing Irena! I love that house you created and what a fabulous book too! Hugs, Robin

    ОтговорИзтриване
  2. Иренка, радвам ви се много. Трудно е да намериш такава любов в днешно време и знам какъв късмет и щастие е, когато я срещнеш. Нашите мъже са си истинско чудо. Дано ги имаме за по-дълго, за да се наслаждаваме на взаимност и топлота. Целувам те и поздрави Милен!

    ОтговорИзтриване
  3. Ле ле ,нямам думи за паното!Признах го Милен:):):)Бях се засилила да правя картичка за предизвикателството на Мигито, но като видях това се отказах :)!Да не говорим за жеста към теб - толкова е мил !Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Колко мило! Мъж мечта е твоя, Иренка! Дано видим още неща сътворени от Милен. Много творческо семейство сте вие. Страхотни подаръци сте си разменили! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  5. Уау! Шашната съм. Браво и на двамата. Прекрасни подаръци сте сътворили. Запазете тези топли чувства за цял живот!

    ОтговорИзтриване
  6. This is the most wonderful! Absolutely love the little house!! Thank you for sharing it with us at Mixed Media World! Ingrid X

    ОтговорИзтриване