неделя, 11 октомври 2015 г.

Албум за Мария и Габи

Ето го и албума, който замина без поздравителна картичка като подарък за кръщенето на братовчедовите две щерки. Да са им честити християнчетата Мария и Габриела!
Правих го за срещата в Търново с идеята да събера в нещо като тефтер различни принтове и техники с gelli print. Оказа се обаче, че един принт с моето желе 20/25 см е подходящ като размер за албумче. И така се оказах с подарък за кръщенето. 


Принтът от кориците правих с един пластмасов гребен за шпакловки от строителния щанд :) 


Надникваме вътре и ето ги и точките, които са тема този месец в Картишок. Повечето принтове направих с А4 листове фоам, върху които си нарисувах различни шарки. Много добре се получава с не много остър молив. 




Следват много любимите ми вече точки и кръгчета.



 Надявам се и родата да го оцени подобаващо, предвид времето, което ми отне да направя всички принтове, да го сглобя и украся :)
Основата на албумчето направих от 6 пощенски плика. Вдъхновение почерпих от този клип, но използвах доста по-големи пликове.


Ако някой не е разбрал, ще покажа албумчето в Микс медия предизвикателство 6: "Четката хвани и ТОЧКИТЕ си покажи". Момичета, ако прецените, че точките не са достатъчни за предизвикателството, моля, изтрийте участието ми.

Благодаря, че отделихте време да разгледате и коментирате. Оценявам го.

ваша:

1 коментар:

  1. Съвсем достатъчни са си точките, благодаря ти, че го сподели с нас. А родата ще е доволна, къде ще ходи.

    ОтговорИзтриване