вторник, 6 януари 2015 г.

Нещо за мен

Краят на предната година беше доста критичен период, който преживях и стоически преглътнах с много крафт занимания. Оцелях! Човек можел много да понесе... Та така стигнах до идеята да си направя подарък. През годините съм си правила подаръци при завършване на някакъв проект, при постигане на цел или просто за награда на усилията ми в нещо. Докато го реша и любимия ме заля с подаръци, за които не смеех и да помисля след последното пазаруване по "Черния петък". Докато погледнех нещо и той вече беше готов с решението да го имам. Чак се уплаших за семейния бюджет...
Така че докато се чудех с какво да се наградя и утеша за преживяното, и снощи Катето отново ме предизвика. Този път в Картишока, като публикува няколко цитата. Единия направо ми легна на сърцето. Ама така ми легна, че днес извадих журналчето и запълних предпоследната му страничка. Направих си страничка "За мен".
Фонът беше направен отдавна, Оставаше да принтирам цитата и да си направя оградката и цветната градина, в която да се скривам в трудни моменти.


Ох, чувствам се невероятно! Въпреки че в нетърпението си да изсъхне пастата използвах горещ въздух и дясната страничка се поогъна, съм просто щастлива! 
Колко много можел да понесе човек и колко малко му трябвало, за да бъде щастлив ;)


А любимите ми седефени копченца са в чест на Crazy challenge и тяхното 188-мо предизвикателство - Копчета.
Както вече казах, ще се покажа при  Crazy challenge и в Картишока.
http://notjustcardschallenges.blogspot.com/2015/01/challenge-10.html

Благодаря, че наминахте насам :)
Добре сте дошли винаги в моята градинка, за да споделяме щастливи мигове!
Ирена

Дописвам по-късно, че се изстрелях много бързо. Любимият реши да ме води на кино и за да не закъснеем, пуснах публикацията без да напиша, че всъщност пилето съм аз (за тези, които не ни познават - това е обръщението ни един към друг с Милен). В клетката не трябва да се търси символика, тя трябваше да е къщичката на пилето, не че ми харесва идеята да съм в клетка, но щанците са комплект хехе. И така ще видя къде да се покажа и явно ще дописвам пак, че сега трябва да нахраня гладния народ :)
Няма да пропусна предизвикателството на Кали при Картичкофурии "Всичко може! Само Коледно не може!", защото са позволени всякакви хартиени проекти, а не само картички :) и разбира се Card Mania Challenges, където всичко е позволено.
До скоро!

6 коментара:

  1. Ех, Ренка :) много се радвам, че веднага ме пое :) така добре. Прекрасна ти е къщичката - и оградката, и цветенцата и те - чудни. Гости приемаш ли?

    ОтговорИзтриване
  2. Винаги добре дошла!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Иренка, използвам случая освен да ти се порадвам на инициативата и да те поздравя следновогодишно. Нека бъде една по-добра, здрава и успешна година за всички.
    Целувки от мен. Домъчняла си ми много. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Вени! Нека сме здрави, пък в края на месеца може и да се видим, че и на мене ми е домъчняло вече :)
      Прегръдки!

      Изтриване
  4. Lovely card; thanks for joining us at The Crazy Challenge.
    Regards Helen

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошен проект! И аз обичам да се утешавам с крафтвърстване, но чесно казано ти пожелавам да нямаш тъжни поводи! Цетенцата са приказни! Благодаря ти, че участва в моето Картичкофурийско предизвикателство!
    Усмхната и успешна нова година,
    Кали

    ОтговорИзтриване