понеделник, 12 януари 2015 г.

Любовните латинки на Beccy

През декември участвах с почти всичките си коледни проекти в месечното коледно предизвикателство на Beccy и спечелих един сет дигита. Това бяха първите ми спечелени картинки. До сега съм ползвала само свободни. А имам и две купена от сестра ми, че в немския сайт бяха забравили, че съществува България и дори не можех да се регистрирам. 
И така трябваше да си избера сет, но понеже човек като си няма нищо или почти нищо, е много труден избора и се затрудних много. Колебаех се между няколко, но латинките имаха и много хубави текстове. Така, че днес ще ви се покажа с латинките, които оцветих за поредното предизвикателство на Beccy, което този път е "Всичко с картинка на Beccy".


Тя тази картинка май наобратно се гледа, но така като я затрупах с листенца май не си личи много. Голямо правене я правих тази картичка. Много ми се искаше да участвам в предизвикателството, принтирах си всички текстове и картинки и оцветих тази. До там бях с вдъхновението. Как да декорирам картичка, на която картинката е цветя и то латинки?! Ха сега де! Мислих я сигурно 3-4 вечери, докато заспивах... Мислих за панделка някаква на фльонга(кой не я знае тази дума), мислих за розетка, извадих стикерите на Зара да видя колко големи бяха и какво мога с тях да направя... Даже направих една жълта розетка. Прибрах си я за някоя друга картичка.
На всичкото отгоре ме е обхванала една микс-медийна вълна, та само пасти, бои и четки са ми из ума...
И така снощи реших, че е крайно време да я завърша и да ми се маха от главата, за да си мажа пак журналчето. По нощите се вдъхнових да правя листа на латинка, изрязах ги на ръка, мазах с дистрес мастилата и останаха за тази сутрин да ги подреждам около картинката. Малко съм се престарала с листенцата, та ще имам поне за още две картички с латинки, но поне е готова :) А защо точно любовния надпис избрах, си нямам и идея. Сега като мисля, май едно ЧРД щеше да е по-подходящо, ама айде де...
Преди да я кача, се сетих, че наближава Свети Валентин, а с този надпис може и за Валентинка да мине. Хехе, жълта валентинка с латинки. Кой ли би я използвал!?! Или пък някаква такава пожелателна, поздравителна за сватба?
Много ми е смешно сега, ама днес, докато я въртях навсякъде и ми идееше да се гръмна, се сетих за коментарите на Катето, че бързите ми картички приличали на много обмисляни. Така и тази много мислената, се получи една струпана такава. Но това е! Мъж ми каза, че е много хубава, а коя съм аз, та да споря с него?!
Да взема да спирам, че я колко изписах!
Както вече казах, ще се покажа при Beccysplace - January challenge
но няма да пропусна и Not just cards challenges - challenge 10.
Благодаря на всеки отделил време да разгледа и коментира!
Ирена

3 коментара:

  1. What a fabulous card Irena, I love it! I did not recognise the image at first because you have turned it on the side, but I love the way it looks. I really like the round leaves you made and the lovely bright colours you used for the background papers. Well done!
    Cheers,
    Beccy

    ОтговорИзтриване
  2. Честита награда! Картичката е станала много свежа !А листата си ги докарала едно към едно като тези на картинката.Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Хаха, Иренка разказчето ти е чудесно. Посмях се и аз с теб от сърце. :) Много хубаво си ги докарала тия латинки, верно. Браво на теб за творческия нюх. И честита награда, разбира се. Дано да повлече крак и все да има с какви придобивки да ни се похвалваш. Прегръщам те. :)

    ОтговорИзтриване