вторник, 2 декември 2014 г.

Бяла картичка в 23-тия ден до Рождество

Ето ме отново след дълга седмица отсъствие. Четири дни бях в Котленци с децата на приятелка, докато тя пътува до Англия, а самата аз пътувах в петък и събота до София. Наминах в събота през шоу-рума на naborsata и се възползвах от големите намаления по повод "Черния петък". Купих си предимно щанци за изрязване, но успях само да ги пробвам. За картички така и не остана време, така че днес ще покажа бяла коледна картичка от по-предната седмица, която направих точно преди тръгване за предизвикателството на The Crazy Challenge. Колебах се за кратко дали да я покажа, защото не я харесвах много, но като я погледнах днес и ми стана една миличка такава.

Перлен картон за основа, паус, папка за релеф, камъчета и ембоснат текст.Ще я покажа като вече казах в 185-то предизвикателство на The Crazy Challenge - White all around.
и при Scrapping 4 fun challenges - Challenge 31 Anything goes.

А сега отивам да направя няколко календара, поне четири картички и дано успея и едно пано за коледния базар в училището на Сава.
Благодаря че наминахте и заповядайте отново!
Поздрави!
Ирена

2 коментара:

  1. Здравей,Иренка!Картичката ти е много нежна и стилна!Истинска красота в света на изчистените картички ,които толкова харесвам напоследък.Да ти е слънчево и усмихнато напук на мрачното време навън!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудна е! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване