събота, 30 август 2014 г.

Картичка с рози

Моята свекърва е сладкар. През живота си е направила толкова цветя, колкото със сигурност не мога да изброя в Ботаническата градина в Балчик. Тя милата все се е надявала някое от децата ѝ - точно три на брой да продължи уменията и ако не да прави торти, поне цветята от украсата да се научи да прави.
В предната публикация писах, че скоро беше сватбата на малката ми дъщеря. Свекърва ми гостува достатъчно дълго, за да види работното ми местенце и една кутийка с готови рози. Тя ах-ка и их-ка толкова дълго, радва се като малко дете, че поне снахата ще прави ако не от захарно тесто, поне от хартия любимите ѝ рози. Тази картичка направих специално за нея.

Използвах една много ефектна техника, която така и не запазих линка на клипчето, от което я научих. Както и да е - използвам дистрес мастило, за да оцветя едната страна на папката за релеф, а други два цвята, за да оцветя тухличките след като направя релефа. Дано да стана ясно. Много ми харесва ефекта, който се получава. Преди време по същия начин правих тази картичка. Светлата розичка оцветих с дистрес мастило, а пъстрите - с водни бои.

Ще я покажа при Scrapping4funchallenges - challenge 24 technique

8 коментара:

 1. Прекрасно си се справила, Иренка. И с розите и с картичката. Само мога благородно да завиждам на машинката ти, с която правиш такива красоти.
  Усмивки от мен. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря за милите думи, Вал! Аз пък смятам за много по-голям таланта ти да твориш красоти и без машинка! Поздравче!

   Изтриване
 2. Beautiful card, love your brick wall.
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
  Rachelle DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 3. Dear Irena,
  really great card you made. Your embossed background, looks amazing.
  Thank you so much for sharing your talent with us, at Scrapping4Fun Challenges.
  Hope we see you again.
  Hugs Sandra DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.de/

  ОтговорИзтриване
 4. Sweet and beautiful card! LOVE the flowers. Thanks for joining us at Scrapping 4 Fun Challenges. :D

  ОтговорИзтриване