четвъртък, 9 юли 2015 г.

Морето, чайките и сините вълни без чайки

Миналата седмица ходих на рожден ден, ама не какъв да е, а на рождения ден на Картишок-а. За приятелите, надникнали насам, които не знаят що е това, аз да обясня. Картишок е блог за вдъхновения и предизвикателства. В крафт средите има едни такива странни талантливи способници, дето си нямат друга работа, та си "губят" времето да предизвикват други подобни талантливи способници, като творят красоти за нас, издирват интересни вдъхновяващи публикации, картинки за оцветяване, нови техники и какво ли още не, само и само да предизвикат музата ни да се събуди и развихри с боички и хартии.
Всъщност започнах тази публикация с идеята да покажа какво АТС направих за поредното предизвикателство на Картишок - "Морето, чайките и сините вълни". Липсват чайки, но затова пък си имам 3 облачета от тишу хартия, море от оцветена с джелатоси марля, печат на платноход и надпис: "Не можеш да контролираш вятъра, но можеш да насочиш платната на кораба си".
Направих го от крафт картон заради предизвикателството на Поли при "Картичкофурии"


Ще покажа морското си АТС и при Love to Scrap! Challenge blog, които очакват да видят 3 повтарящи се елемента, а аз имам 3 облака :)

Но да продължа с рождения ден на Картишок-а. Направих им картичка, която както се оказа май съм забравила да снимам, но затова пък снимах страничките, които направих за лексикона им.
Тази я довършвах по време на почивката и я занесох почти в насипно състояние, че се оказа, че съм забравила да си взема ножичка...


А тази правих на партито. Всички си изтеглихме тема и на мен ми се падна бухалската тема. Изненада, а?!

А това съм аз, в средата, с Катето и Петя от екипа талантливки.


Пожелавам на всеки хубаво лято!
Ирена


7 коментара:

  1. Ама сме много хубави, Ренка :) Благодаря ти отново на теб, и на търпеливия ти мъж, че пропътува за нас толкова път, и беше част от купона. Целувки.
    пс. А АТС-то има почетно място в колекцията ми :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно, Иренка!Семпло, с чудесно послание ,а оцветената марля много ми хареса като пресъждаваща морето:)Благодаря ти ,че участва в моето първо предизвикателство и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Love your cards very pretty! Thank you for following my blog. *Mary

    ОтговорИзтриване
  4. Love your cards very pretty! Thank you for following my blog. *Mary

    ОтговорИзтриване
  5. Super cute!!! Thank you for joining us at Love to Scrap, good luck!!! Amy DT

    ОтговорИзтриване
  6. What a great card. I love that you used the netting for the ocean :)

    Thanks for joining in at Love to Scrap! Best of luck with your entry!
    Tammy DT

    ОтговорИзтриване
  7. I love the water on this card. This is such a great creation! Thanks for joining us at Love to Scrap.

    ОтговорИзтриване